Van Beverwijckstraat 2

Boek een afspraak bij Zusje Haaridee

Vertrouwen in kwaliteit

Over ons

400+ vaste klanten

Een vaste klanten kring van meer dan 400 tevreden klanten.

Healthy producten

We maken gebruik van kwaliteitsproducten. Vrij van alle schadelijke stoffen.

Tevreden klanten

We scoren gemiddeld een 4,3/5 op basis van meer dan 150 reviews.

Ons team

Zusje Haaridee team

Een goede salon begint met een goed team

Pouwel van den Berg

Topstylist

Aan ervaring geen gebrek. Deze ‘oude rot in het vak’ werkt al jaren als kapper en dat met veel plezier. Ik neem de tijd voor mijn klanten, geef ze persoonlijke aandacht en heb de expertise om te zien wat er mogelijk is met iemands haar. Ik weet wat goed past bij een persoon. Je kunt mensen er in korte tijd helemaal anders uit laten zien, dat is het mooie van dit vak. Heb je een ‘bad hair day’? Ik maak er een ‘happy day’ van. Mijn specialisaties zijn knippen, permanenten en föhnen. Tot ziens bij Zusje Haaridee. Ik werk op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Dian Lehmann

Topstylist

Hallo mijn naam is Dian Lehmann en ik ben het zusje van... Eerst heb ik ervaring op gedaan in andere salons en nu blijf ik voor altijd bij Haaridee! Zusje Haaridee is het filiaal waar ik werk en dat doe ik met heel veel plezier. Ik vind het herenvak geweldig. Hierin heb ik mij gespecialiseerd. Strakke kapsels met mooie contourlijnen… Dat is helemaal mijn ding. Maar dat geldt ook voor krullen knippen en kleuren van lang haar. Dus, dames; kom gerust langs! Ook als het om make-up gaat. Als visagiste kan ik je een prima advies geven.

Wendy ter Horst

Allround Styliste

Ken je mij al? Dan weet jij precies wat ik kan! Ken je mij nog niet? Wordt het tijd om eens kennis te komen maken! Ik vind creatief knippen en korte dames coupes knippen het einde, en natuurlijk hoort daar dan een leuke kleur bij. Ik vind het leuk om hele transformaties te maken, maar dat kost ook veel geduld. Het kost wat tijd maar de resultaten maken veel goed! Ook ben ik een groot fan van krullen, en alles wat daar bij komt kijken. Heb je krullen? Ik geef je graag het juiste advies! Kom je eens bij mij langs?


Annelie Spanninga

Topstylist

Hi, ik ben Annelie, eigenaresse van Haaridee in Leeuwarden. Ik hou van creatief bezig zijn en vind het geweldig om iemand tevreden de deur uit te laten gaan. Ik ben gespecialiseerd: kleuren, heren incl Baarden, Great Lenghts extensions, krullen knippen, bruidskapsel & opsteken. Maar ook knippen doe ik met veel plezier. Ik hou ervan steeds weer iets nieuws te verzinnen. Kortom ik hou van mijn vak en het creatief bezig zijn, ook volgens de laatste trends! Ik werk op dinsdag (9-21) & vrijdag (9-13) bij haaridee en op de woensdag (9-21) bij zusje haaridee.

Brigitte

Hairstylist

Voor sommige kinderen is een bezoek aan de kapper erg spannend, het is dan belangrijk dat ze zich vertrouwd voelen. Ik kan uitstekend met kinderen omgaan. Het is zo leuk om ze een leuk hip kapsel te bezorgen. Een mooie kuif, vlecht of een kleurtje... met mij kan je alle kanten op! Ik luister altijd goed naar de wens van de klant. Ik ben gespecialiseerd in: kleuren, heren knippen, kinderen knippen, hairweave, krullen knippen en Olaplex behandelingen. Olaplex herstelt het haar wat beschadigd is geraakt door verschillende factoren. Wil je een keer door mij geholpen worden?

Ohannes Nasri

Allround stylist

Ik ben Ohannes. Na mijn opleiding ben ik bij Haaridee gebleven en werk ik er inmiddels al twee jaar in beide salons. Een geweldige plek, waar ik het reuze naar mijn zin heb. Mijn specialisaties zijn heren knippen, baarden, kleuren & knippen van verschillende coupes. Alles aan het kappersvak vind ik leuk. Dat enthousiasme straal ik ook uit en breng ik over op de klanten. Haaridee is een kapsalon, maar soms lijkt het meer op een gezellige huiskamer. Iedereen komt er graag. Dat geldt ook voor mij.

Jessica Doorn

Hairstylist

Hoi ik ben Jessica, de jongste van het stel (20 jaar). Als klein meisje vond ik het kappersvak al heel interessant. Ik was altijd bezig met vlechten & opsteken. Ik hou er van om gezellig een praatje te maken met mensen en hun wensen te kunnen waarmaken! Niks is mooier en leuker om een tevreden klant de salon zien te verlaten. Ik ben gespecialiseerd in het zetten van hairweave (haarextensions) en kleuren. Ik werk zowel bij Annelie Haaridee als bij Zusje Haaridee dus boek een afspraak bij mij en ik zal zorgen dat je helemaal blij de kapsalon weer verlaat!

Maak een afspraak

Zien wij je binnenkort?

In onze salon maken we alleen gebruik van kwaliteitsproducten. Wij werken met vegan merken, kleuren ammonia vrij en hebben de beste producten voor thuis gebruik!

Maak een afspraak
Ons team

Haaridee heeft het leukste team van Leeuwarden!

Op zoek naar een gezellige en sfeervolle kapper in Leeuwarden? Tijdens onze uitjes of tijdens het werk maken wij graag selfies die we willen delen met jullie!

Onze openingstijden

Tussen 12.00 en 13.00 uur hebben wij lunchpauze. Wij werken met en zonder afspraak! Kijk naar het stoplicht bij ons in de tuin!

 • Maandag
  12:30 tot 18:00
 • Dinsdag
  09:00 tot 21:00
 • Woensdag
  09:00 tot 21:00
 • Donderdag
  09:00 tot 18:00
 • Vrijdag
  09:00 tot 18:00
 • Zaterdag
  08:30 tot 13:30
 • Zondag
  Gesloten