Lockdown Update

January 24, 2021

• UPDATE  •


We zijn het jaar geëindigd in lockdown en zo beginnen we helaas 2021 ook weer!

Al bijna een jaar in de macht van Corona wat leven wij in een bizarre tijd!

Laten we hopen dat we er bijna zijn en dat er een einde komt aan het Corona tijdperk en de wereld weer normaal kan leven met elkaar.

Want wat zijn wij daar met elkaar aan toe!!!

Nog even volhouden.....hopelijk mogen we allemaal snel weer aan het werk.

Onze deuren weer openen van ons bedrijf wat we met elkaar zo hebben opgebouwd en waar we lief en leed in steken!

En in ons geval onze fijne klanten weer gezellig ontvangen, mooi maken en ons werk weer gewoon mogen doen!


Wat een jaar.......

Twee keer verplicht sluiten door Corona, maar dat was niet het enige wat speelde......

In ons team rommelde het afgelopen tijd flink, en dat is iets waar je niks aan kunt doen maar wel heel veel mét je doet.

Er waren mensen die ervoor kozen om een andere weg in te slaan, carrière switch of hun droom achterna en voor zichzelf beginnen, er waren zwangerschappen maar ook zieke collega’s dat er voor zorgde dat het team steeds niet compleet was.

In november schreef ik hierover en dacht nu de rust te vinden die ons team zo nodig had, we waren nu kleiner maar sterk en ik was trots op het team waar we mee verder zouden gaan.

Helaas werd de ‘rust’ alweer snel verstoort.....

Dit keer is het Marrit die ons team in april gaat verlaten om voor haar zelf te beginnen. Die hadden we niet aan zien komen...

Aan de ene kant kan je super trots zijn dat het personeel dat je hebt opgeleid de stap neemt om verder te gaan voor zichzelf, maar het is ook steeds weer een groot gemis in de salon!!

Weer een vertrouwd gezicht te moeten missen.

Ook met Sophia loopt het nog steeds niet helemaal lekker, haar rug wil maar niet beter worden en dit betekent dat zij het kappersvak niet langer meer kan doen.

Super jammer want ook Sophia paste zo goed in ons team!!

Steeds weer die veranderingen, lockdown, het hele corona gebeuren zetten je aan het denken, hoe gaan we straks door??


Ik denk dat ik de oplossing heb gevonden door de focus weer te leggen in de basis, terug naar het begin, terug naar 1 salon met een kleiner team en de volledige focus daarop richten.

Helaas zijn goede kapsters lastig te vinden.

En ik denk dat een kleiner team, 1 salon, minder zorgen en rust zullen gaan geven.

We gaan in 2021 zusje Haaridee sluiten.....

Met het personeel wat overblijft kan je helaas niet twee zaken openhouden.....

Wanneer en hoe dat is het volgende om over na te denken. Maar fijn om te weten is dat het personeel achter deze beslissing staat en we gewoon als team verder gaan bij Haaridee!


Super verdrietig, met een knoop in de maag want wat waren wij blij met zusje haaridee. Wat is het een prachtige maar ook super gezellige salon met veel lieve trouwe klanten die er echt soms al 40jaar komen!!!

We hopen dat jullie ons allemaal trouw blijven en meegaan naar Haaridee in de toekomst.

Want blij zijn we met onze gezellige vaste trouwe klantenkring!!

Dankbaar voor de mensen die al jaren zo trouw komen, maar ook voor de mensen die pas net onze salon hebben gevonden, of naar weg te zijn geweest toch weer de salon terug vinden.

Bedankt daarvoor!!!


Wij hopen ook dat jullie ons trouw zullen blijven, en graag onze salon blijven bezoeken want we hebben jullie weer nodig na de lockdown.

En jullie ons! Want we zijn benieuwd wat voor lockdown kapsels we nu weer aangaan treffen!! Wij hebben zin om jullie allemaal snel weer te kunnen zien, hopelijk mogen de salons snel weer open. Tot die tijd kunnen jullie bij ons uitgroei setjes en producten bestellen.


Blijf gezond en hopelijk tot snel!


Liefs Annelie en de rest van de crew.