Over ons

Ons verhaal

Haaridee en Zusje Haaridee zijn trendy, gezellige kapsalons waar sfeer en tevreden klanten op nummer 1 staan! Bij ons staat de koffie, thee of warme chocolademelk altijd klaar, kun je gratis parkeren en je afspraak online boeken!

We nemen ruim de tijd voor onze klanten, geven goed advies en werken met goed opgeleid personeel. We streven er naar om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste trends voor zowel de heren als de dames.

Wij houden van hip en modern haar maar ook voor traditionele of klassieke kapsels kun je bij ons terecht. Al onze kappers hebben hun eigen specialisaties zodat wij iedereen goed en naar volle tevredenheid kunnen helpen. Kleuren is een van de specialisaties van Haaridee. Moeilijk... Kennen we niet!

Ook kinderen zitten bij ons graag in de kappersstoel. We maken hippe kinderkapsels. Jongens lekker stoer, met een mooie kuif, een scheiding met een lijn eronder geschoren, meisjes met een leuke vlecht of een kleurtje...  Alles kan! Dat maakt een bezoekje aan de kapper extra leuk!

Ben je nieuwsgierig naar ons werk? Volg ons op Facebook en Instagram! Wij zijn zeer actief op deze pagina's. Daar zie je tal van leuke voorbeelden.
Like onze pagina www.facebook.com/haaridee of www.facebook.com/zusjehaaridee

Onze merken

Wij kiezen onze partners vanwege dezelfde visie

In onze salon maken we gebruik van kwaliteitsproducten. Wij zijn altijd opzoek naar het beste voor jouw haar. Hierdoor blijven kapsels beter zitten en dragen we bij aan de kwaliteit van gezond en glanzend haar.

Wij werken met diverse producten. O & M is de productlijn voor 'healty hair' en vrij van alle schadelijke stoffen, ppd en sulfaten. Ook Matrix en BRAND 5 zijn super producten voor een perfecte styling!

Kleuren doen wij met O & M en Waterclouds. De kleuren van O & Mzijn vrij van allerlei schadelijke stoffen, o.a PPD en ammonia vrij. De kleuring is ook geurloos. Verder hebben wij een ammoniavrije blondeer van Magic. Wij zijn altijd opzoek naar het beste voor jouw haar. Wat mooi is moet mooi blijven. Wij kleuren alleen met het beste!

Olaplex gebruiken wij om het haar te herstellen of om toe te voegen aan een kleuring zodat de zwavelbruggen tijdens het kleuren weer hersteld worden. Olaplex herstelt het haar of behoudt de kwaliteit va het haar tijdens de kleurbehandeling.

Wij zetten ook extensions. Dat doen wij met de nummer 1 hairextensions van Great Lenghts. Extensions worden alleen gezet door personeel dat hiervoor speciaal is opgeleid.

We hebben een stoere barberlijn, speciaal voor mannen: Barberstation