Oranje Nassaustraat 19

Boek een afspraak bij Annelie Haaridee

Vertrouwen in kwaliteit

Over ons

400+ vaste klanten

Een vaste klanten kring van meer dan 400 tevreden klanten.

Healthy producten

We maken gebruik van kwaliteitsproducten. Vrij van alle schadelijke stoffen.

Tevreden klanten

We scoren gemiddeld een 4,3/5 op basis van meer dan 150 reviews.

Ons team

Annelie Haaridee team

Een goede salon begint met een goed team

Annelie Spanninga

Topstylist

Hi, ik ben Annelie, eigenaresse van Haaridee in Leeuwarden. Ik hou van creatief bezig zijn en vind het geweldig om iemand tevreden de deur uit te laten gaan. Ik ben gespecialiseerd: kleuren, heren incl Baarden, Great Lenghts extensions, krullen knippen, bruidskapsel & opsteken. Maar ook knippen doe ik met veel plezier. Ik hou ervan steeds weer iets nieuws te verzinnen. Kortom ik hou van mijn vak en het creatief bezig zijn, ook volgens de laatste trends! Ik werk op dinsdag (9-21) & vrijdag (9-13) bij haaridee en op de woensdag (9-21) bij zusje haaridee.

Vera

Topstylist

Je komt naar de kapper om je goed te voelen. Daar werk ik graag aan mee! Ik werk al bijna 10 jaar bij Haaridee en doe dit met veel plezier. Elke dag is anders en dat maakt het werk juist zo leuk. Wij hebben een super leuk team en volgen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste trends. Ik ben gespecialiseerd in: krullen knippen, kleuren van lang haar, hairweave & GreatLengts en bruidskapsels & make-up. Ook vind ik het erg leuk om kindjes op de stoel te hebben! (Op dit moment is Vera met zwangerschapsverlof tot 01-06)

Ohannes Nasri

Allround hairstylist

Ik ben Ohannes. Na mijn opleiding ben ik bij Haaridee gebleven en werk ik er inmiddels al twee jaar in beide salons. Een geweldige plek, waar ik het reuze naar mijn zin heb. Mijn specialisaties zijn heren knippen, baarden, kleuren & knippen van verschillende coupes. Alles aan het kappersvak vind ik leuk. Dat enthousiasme straal ik ook uit en breng ik over op de klanten. Haaridee is een kapsalon, maar soms lijkt het meer op een gezellige huiskamer. Iedereen komt er graag. Dat geldt ook voor mij.

Marrit van Manen

Allround hairstylist

Mijn naam is Marrit van Manen, en ik woon in het Fryske stadje Dokkum. En ben dan ook het Fryske famke van Haaridee. Ik praat het liefst de hele dag en ben gek op mensen die open staan voor verandering met hun haar. Mijn doel is elke klant die bij mij in de stoel komt een fijn en vertrouwd gevoel te geven en zich weer helemaal als nieuw voelen zodra ze de deur uitlopen. Highlights en babylights zetten is één van mijn specialiteiten. Zie ik je binnenkort bij Haaridee? (Ik ben alleen heel even met verlof omdat ik een lief klein jongetje verwacht maar in Juni ben ik terug)

Brigitte

Allround hairstylist

Voor sommige kinderen is een bezoek aan de kapper erg spannend, het is dan belangrijk dat ze zich vertrouwd voelen. Ik kan uitstekend met kinderen omgaan. Het is zo leuk om ze een leuk hip kapsel te bezorgen. Een mooie kuif, vlecht of een kleurtje... met mij kan je alle kanten op! Ik luister altijd goed naar de wens van de klant. Ik ben gespecialiseerd in: kleuren, heren knippen, kinderen knippen, hairweave, krullen knippen en Olaplex behandelingen. Olaplex herstelt het haar wat beschadigd is geraakt door verschillende factoren. Wil je een keer door mij geholpen worden?

Sophia

Topstylist

Mijn naam is Sophia en ik ben het nieuwste lid van team Haaridee. Ik zit 8 jaar in het kappersvak en doe dit met veel passie. Mijn specialisatie is kleuren, maar het maken van een totale nieuwe look vind ik het allerleukst. Ik hoop jullie snel te ontmoeten! Ik sta bij Annelie Haaridee op: woensdag 9.00-21.00, donderdag&vrijdag 9.00-18.00 en oneven weken op zaterdag van 8.30-13.30

Wendy ter Horst

Allround hairstylist

Ken je mij al? Dan weet jij precies wat ik kan! Ken je mij nog niet? Wordt het tijd om eens kennis te komen maken! Ik vind creatief knippen en korte dames coupes knippen het einde, en natuurlijk hoort daar dan een leuke kleur bij. Ik vind het leuk om hele transformaties te maken, maar dat kost ook veel geduld. Het kost wat tijd maar de resultaten maken veel goed! Ook ben ik een groot fan van krullen, en alles wat daar bij komt kijken. Heb je krullen? Ik geef je graag het juiste advies! Kom je eens bij mij langs?

Jessica Doorn

Hairstylist

Hoi ik ben Jessica, de jongste van het stel (20 jaar). Als klein meisje vond ik het kappersvak al heel interessant. Ik was altijd bezig met vlechten & opsteken. Ik hou er van om gezellig een praatje te maken met mensen en hun wensen te kunnen waarmaken! Niks is mooier en leuker om een tevreden klant de salon zien te verlaten. Ik ben gespecialiseerd in het zetten van hairweave (haarextensions) en kleuren. Ik werk zowel bij Annelie Haaridee als bij Zusje Haaridee dus boek een afspraak bij mij en ik zal zorgen dat je helemaal blij de kapsalon weer verlaat!

Dyana

Topstylist

Het kappersvak is mijn passie. Al van kleins af aan wou ik de uiterlijke verzorging in. Toen ik op mijn 16de begon op de kappersopleiding wist ik dat het mooi maken van klanten echt mijn ding is. Er is niets mooier dan een klant blij & tevreden met een nieuwe coupe de salon te zien verlaten. Ik ben Dyana en 34 jaar, dus al langer werkzaam in het kappersvak dan dat ik dat niet ben. Mijn specialiteiten zijn highlights zetten, mooie kleuren maken in lang haar en daarbij een geweldige coupe knippen. Het totaal plaatje is iets waar ik enorm gelukkig van wordt. Maar ook het heren vak vind ik leuk!

Maak een afspraak

Zien wij je binnenkort?

In onze salon maken we alleen gebruik van kwaliteitsproducten. Wij werken met vegan merken, kleuren ammonia vrij en hebben de beste producten voor thuis gebruik!

Maak een afspraak
Lookbook

Het leukste team van Leeuwarden!

Op zoek naar een gezellige en sfeervolle kapper in Leeuwarden? Tijdens onze uitjes of tijdens het werk maken wij graag selfies die we willen delen met jullie!

Onze openingstijden

Tussen 12.00 en 13.00 uur hebben wij lunchpauze. Wij werken met en zonder afspraak! Kijk naar het stoplicht bij ons in de tuin! Omdat we door de RIVM maatregelen niet allemaal tegelijk kunnen werken zijn we extra geopend op maandagavond en donderdagavond.

 • Maandag
  12:30 tot 21:00
 • Dinsdag
  09:00 tot 21:00
 • Woensdag
  09:00 tot 21:00
 • Donderdag
  09:00 tot 21:00
 • Vrijdag
  09:00 tot 18:00
 • Zaterdag
  08:30 tot 13:30
 • Zondag
  Gesloten