Oranje Nassaustraat 19

Boek een afspraak bij Annelie Haaridee

Vertrouwen in kwaliteit

Over ons

400+ vaste klanten

Een vaste klanten kring van meer dan 400 tevreden klanten.

Healthy producten

We maken gebruik van kwaliteitsproducten. Vrij van alle schadelijke stoffen.

Tevreden klanten

We scoren gemiddeld een 4,3/5 op basis van meer dan 150 reviews.

Ons team

Annelie Haaridee team

Een goede salon begint met een goed team

Annelie Spanninga

Topstylist

Hi, ik ben Annelie, eigenaresse van Haaridee in Leeuwarden. Ik hou van creatief bezig zijn en vind het geweldig om iemand tevreden de deur uit te laten gaan. Ik ben gespecialiseerd: kleuren, heren incl Baarden, Great Lenghts extensions, krullen knippen, bruidskapsel & opsteken. Maar ook knippen doe ik met veel plezier. Ik hou ervan steeds weer iets nieuws te verzinnen. Kortom ik hou van mijn vak en het creatief bezig zijn, ook volgens de laatste trends! Ik werk op dinsdag (9-21) & vrijdag (9-13) bij haaridee en op de woensdag (9-21) bij zusje haaridee!

Vera

Topstylist

Je komt naar de kapper om je goed te voelen. Daar werk ik graag aan mee! Ik werk al bijna 10 jaar bij Haaridee en doe dit met veel plezier. Elke dag is anders en dat maakt het werk juist zo leuk. Wij hebben een super leuk team en volgen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste trends. Ik ben gespecialiseerd in: krullen knippen, kleuren van lang haar, hairweave & GreatLengts en bruidskapsels & make-up. Ook vind ik het erg leuk om kindjes op de stoel te hebben!

Dian Lehmann

Topstylist

Hallo mijn naam is Dian Lehmann en ik ben het zusje van... Eerst heb ik ervaring op gedaan in andere salons en nu blijf ik voor altijd bij Haaridee! Zusje Haaridee is het filiaal waar ik werk en dat doe ik met heel veel plezier. Ik vind het herenvak geweldig. Hierin heb ik mij gespecialiseerd. Strakke kapsels met mooie contourlijnen… Dat is helemaal mijn ding. Maar dat geldt ook voor krullen knippen en kleuren van lang haar. Dus, dames; kom gerust langs! Ook als het om make-up gaat. Als visagiste kan ik je een prima advies geven.

Pouwel van den Berg

Topstylist

Aan ervaring geen gebrek. Deze ‘oude rot in het vak’ werkt al jaren als kapper en dat met veel plezier. Ik neem de tijd voor mijn klanten, geef ze persoonlijke aandacht en heb de expertise om te zien wat er mogelijk is met iemands haar. Ik weet wat goed past bij een persoon. Je kunt mensen er in korte tijd helemaal anders uit laten zien, dat is het mooie van dit vak. Heb je een ‘bad hair day’? Ik maak er een ‘happy day’ van. Mijn specialisaties zijn knippen, permanenten en föhnen. Tot ziens bij Zusje Haaridee. Ik werk op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Brigitte

Allround hairstylist

Voor sommige kinderen is een bezoek aan de kapper erg spannend, het is dan belangrijk dat ze zich vertrouwd voelen. Ik kan uitstekend met kinderen omgaan. Het is zo leuk om ze een leuk hip kapsel te bezorgen. Een mooie kuif, vlecht of een kleurtje... met mij kan je alle kanten op! Ik luister altijd goed naar de wens van de klant. Ik ben gespecialiseerd in: kleuren, heren knippen, kinderen knippen, hairweave, krullen knippen en Olaplex behandelingen. Olaplex herstelt het haar wat beschadigd is geraakt door verschillende factoren. Wil je een keer door mij geholpen worden?

Wendy

Allround hairstylist

Ken je mij al? Dan weet jij precies wat ik kan! Ken je mij nog niet? Wordt het tijd om eens kennis te komen maken! Ik vind creatief knippen en korte dames coupes knippen het einde, en natuurlijk hoort daar dan een leuke kleur bij. Ik vind het leuk om hele transformaties te maken, maar dat kost ook veel geduld. Het kost wat tijd maar de resultaten maken veel goed! Ook ben ik een groot fan van krullen, en alles wat daar bij komt kijken. Heb je krullen? Ik geef je graag het juiste advies! Kom je eens bij mij langs?

Maak een afspraak

Zien wij je binnenkort?

In onze salon maken we alleen gebruik van kwaliteitsproducten. Wij werken met vegan merken, kleuren ammonia vrij en hebben de beste producten voor thuis gebruik!

Maak een afspraak
Lookbook

Het leukste team van Leeuwarden!

Op zoek naar een gezellige en sfeervolle kapper in Leeuwarden? Tijdens onze uitjes of tijdens het werk maken wij graag selfies die we willen delen met jullie!

Onze openingstijden

Tussen 12.00 en 13.00 uur hebben wij lunchpauze. Wij werken met en zonder afspraak! Kijk naar het stoplicht bij ons in de tuin! Omdat we door de RIVM maatregelen niet allemaal tegelijk kunnen werken zijn we extra geopend op maandagavond.

 • Maandag
  13:00 tot 21:00
 • Dinsdag
  09:00 tot 21:00
 • Woensdag
  09:00 tot 21:00
 • Donderdag
  09:00 tot 18:00
 • Vrijdag
  09:00 tot 18:00
 • Zaterdag
  08:30 tot 13:30
 • Zondag
  Gesloten