top of page
Scherm­afbeelding 2023-01-31 om 09.45.07.png
WhatsApp Image 2023-01-23 at 20.29.23 (4).jpeg
Thetreasureroom-Haaridee-032_edited.jpg
Thetreasureroom-Haaridee-184.jpg
Thetreasureroom-Haaridee-067.jpg
Thetreasureroom-Haaridee-046.jpg

Klantenstop

Helaas hebben wij moeten besluiten een (tijdelijke) klantenstop in te voeren. Vaste klanten kunnen nog gewoon online of telefonisch een afspraak inboeken. Ben jij een nieuwe klant dan moeten wij jou, voor nu, even teleurstellen. Voor jou is het niet mogelijk een afspraak te maken bij ons in de salon. (Bruiden&Hairweave klanten uitgesloten) Ben je nieuw en staat je afspraak al? Dan was je net op tijd en kan jou afspraak gewoon blijven staan. 

Wanneer de agenda weer op gaat is iedereen weer van harte welkom. De klantenstop is voor nu tot 01-10-2024. Maar wanneer er meer personeel is of collega´s weer beter zijnkan het zijn dat deze datum vervroegd wordt. 

Excuus voor het ongemak. Wij vinden het belangrijk dat wij ons werk zorgvuldig kunnen doen en onze vaste klanten wel geholpen kunnen worden bij ons in de salon.

Het is aan te raden ons te volgen op social media voor last minute vrij plekjes door uitval.

Volg ons voor lastminute plekjes:

  • Instagram

Vraag en antwoord

Ik ben regelmatig bij jullie in de salon, kan ik nog wel een afspraak maken?

Geen zorgen, je kunt gewoon, zoals je gewend bent, een afspraak maken in de salon, online of telefonisch. Voor jou veranderd er niets.

Ik ben nieuw, en ik heb al een afspraak ingepland staan. De afspraak is gemaakt voor 17 juni 2024. Mag ik nog steeds komen?

Geen zorgen, jouw afspraak mag gewoon doorgaan. En ja, je mag ook een vervolgafspraak plannen.

Ben je nog nooit bij ons geweest? Of is het langer dan een jaar geleden dat je bij ons was?

Helaas moeten we je dan teleurstellen. Het is voor jou niet mogelijk om een afspraak te maken bij ons in de salon. Maar, vanaf 1 oktober 2024 is dit weer mogelijk. Dan ben je natuurlijk van harte welkom.

Contact

Heb je nog andere vragen over de klantenstop?

Neem dan gerust contact met ons op.

bottom of page