Hoi! Leuk dat je onze website bezoekt. Wij hebben twee vestigingen in Leeuwarden. Haaridee, aan de Oranje Nassaustraat, en Zusje Haaridee, aan de Van Beverwijckstraat.

Haaridee en Zusje Haaridee zijn trendy, gezellige kapsalons waar sfeer en tevreden klanten op nummer 1 staan!

Bij ons staat de koffie, thee of warme chocolademelk altijd klaar, kun je gratis parkeren en je afspraak online boeken via onze eigen Haaridee App!

We nemen ruim de tijd voor onze klanten, geven goed advies en werken met goed opgeleid personeel. We streven er naar om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste trends voor zowel de heren als de dames.

Wij houden van hip en modern haar maar ook voor traditionele of klassieke kapsels kun je bij ons terecht. Al onze kappers hebben hun eigen specialisaties zodat wij iedereen goed en naar volle tevredenheid kunnen helpen. Kleuren is een van de specialisaties van Haaridee. Moeilijk... Kennen we niet!

Ook kinderen zitten bij ons graag in de kappersstoel. We maken hippe kinderkapsels. Jongens lekker stoer, met een mooie kuif, een scheiding met een lijn eronder ingeschoren, meisjes met een leuke vlecht of een kleurtje...  Alles kan! Dat maakt een bezoekje aan de kapper extra leuk!

Ben je nieuwsgierig naar ons werk? Volg ons op Facebook en Instagram! Wij zijn zeer actief op deze pagina's. Daar zie je tal van leuke voorbeelden.

Like onze pagina www.facebook.com/haaridee of www.facebook.com/zusjehaaridee