• Annelie Spanninga

  Topstylist

  Hi, ik ben Annelie Spanninga, eigenaar van Haaridee in Leeuwarden. Ik hou van creatief bezig zijn en vind het geweldig om iemand  tevreden de deur uit te laten gaan. Ik ben gespecialiseerd in krullen knippen, kleur erg graag en dan het liefst met zoveel mogelijk kleuren. Maar ook knippen doe ik met veel plezier. Verder vind ik het leuk om steeds weer iets nieuws te verzinnen. Kortom, ik hou van het kappersvak en het creatief bezig zijn! Ik ben gespecialiseerd in het zetten van extensions, kleuren en trendy (heren) coupes knippen! Ik werk zowel bij Haaridee als Zusje Haaridee.
   

 • Simone Minnema

  Allround Stylist

  Wil jij een mooie look? Ik help je graag! Ik werk al heel wat jaartjes bij Haaridee en vind het super belangrijk om voor mijn klant een mooie look te creëren. Snijden en het kleuren van kort haar zijn mijn specialiteiten, maar ook krullen knippen. Eigenlijk ben ik allround. Zo kan ik je ook helpen aan een mooie haarverlenging of meer volume door middel van Great Lengths extensions. Maak eens een afspraak met mij om te zien wat ik kan! Wedden dat het klikt?

 • Vera Lettinga

  Allround Styliste

  Je komt naar de kapper omdat je er goed uit wilt zien, om je goed te voelen. Lekker in je vel. Daar werk ik graag aan mee. Ik werk nu al een aantal jaren in het kappersvak en doe dat met heel veel plezier. Elke dag is anders, ik vind de afwisseling erg leuk. We hebben een super team en volgen veel cursussen om bij te blijven over de laatste trends. Ik ben gespecialiseerd in krullen knippen, het kleuren van lang haar, opsteken, stylen en make-up, maar ook voor Great Lengths kun je bij mij uitstekend terecht. Ik laat iedereen met een lach de deur uitgaan! Maak snel eens een afspraak om te zien hoe creatief ik ben! Ik werk op dinsdag, woensdag en vrijdag.

 • Brigitte Faber

  Hairstyliste

  Voor sommige kinderen is een bezoek aan de kapper erg spannend en niet altijd leuk. Het is dan belangrijk dat de knipbeurt soepel en vlot verloopt. Ik kan uitstekend met kinderen omgaan. Het is ook prachtig om ze een geweldige coupe te bezorgen. Een mooie kuif of een vlecht, een kleurtje… Met mijn creativiteit kan ik alle kanten op. Maar natuurlijk luister ik goed naar de wens van de klant. Uiteindelijk bepaal jij, niet ik. We doen het samen. Dat klinkt beter hahaha. Kleuren is een van mijn specialiteiten, maar ook stylen, heren knippen en niet te vergeten: Olaplex behandelingen. Olaplex herstelt haar wat beschadigd is geraakt door speciale behandelingen. Wil je keer door mij geholpen worden? Ik werk bij filiaal Annelie Haaridee op maandag, dinsdag en zaterdag.

 • Wendy ter Horst

  Allround Styliste

  Ken je mij al? Dan weet je precies wat ik kan. Ken je me niet… Dan wordt het tijd om eens kennis te maken. Kleuren, (krullen) knippen, ik vind het allemaal erg leuk. Maar het allerleukste vind ik creatief knippen, kleuren in kort haar en kleurtransformaties. Als je zo'n kleurverandering wil, bijvoorbeeld van donker naar blond haar, dan moet je daar wel geduld voor hebben. Het kost wat tijd, maar het resultaat maakt veel goed. De resultaten zijn ‘wow!’ Wil je er meer over weten? Of lijkt het je leuk om je door mij te laten knippen? Maak dan een afspraak. Ik werk op woensdag, vrijdag en zaterdag bij Zusje Haaridee en op donderdag bij Haaridee.

 • Ohannes Nasri

  Hairstylist

  Ik ben Ohannes. Ik zit nog op school en doe werken & leren bij Haaridee. Een geweldige plek! Ik heb het er reuze naar mijn zin. Bij Haaridee en Zusje Haaridee werken enthousiaste en creatieve kapsters die altijd weer verfrissende en moderne kapsels weten te maken. Door scholing, cursussen en het volgen van trends zijn ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de kapperswereld. Van hen leer ik het vak. Ik ben zeer leergierig. Logisch want ik wil natuurlijk net zo goed worden! Alles aan het kappersvak vind ik leuk. Dat enthousiasme straal ik ook uit en breng ik over op de klanten. Haaridee is een kapsalon, maar soms lijkt het meer op een gezellige huiskamer. Iedereen komt er graag. Dat geldt ook voor mij.