Het team

Hallo! Mogen wij ons even voorstellen?

haaridee_def_2995

Annelie Spanninga - Topstylist

Hallo, ik ben Annelie Spanninga en ben sinds oktober 2005 eigenaar van Haaridee in Leeuwarden. Ik hou van creatief bezig zijn en vind het geweldig om iemand  tevreden de deur uit te laten gaan. Ik kleur erg graag en dan het liefst met zoveel mogelijk kleuren. Maar ook knippen doe ik met veel plezier. Verder vind ik het leuk om steeds weer iets nieuws te verzinnen. Kortom, ik hou van het kappersvak en het creatief bezig zijn! Ik ben gespecialiseerd in het zetten van extensions, kleuren & trendy (heren) coupe's knippen!

 

haaridee_def_2935

Nandi Van Althuis - Allround Styliste

Mijn naam is Nandi, en ik ben nieuw bij Haaridee! Ik ben heel blij dat ik het team van Haaridee mag komen versterken en denk dat ik hier zo op mijn plaats ben omdat ik houd van creatief werken. Mijn favoriet zijn kleuren en knippen. Hou je van net even wat anders dan anders dan moet je bij mij zijn!

Kom je gezellig eens bij mij langs? Ik werk op woensdag, donderdag en vrijdag bij Zusje Haaridee en op zaterdag bij Annelie Haaridee

haaridee_def_3101

Simone Minnema - Allround Stylist

Mijn naam is Simone Minnema en ben sinds april 2011 allround kapster bij Haaridee. Ik doe mijn werk met veel plezier en hou er net als mijn collega's van om iemand met een mooie look de deur uit te laten gaan. Of je nu het zelfde wil of totaal iets anders ik help je graag! Ik ben gespecialiseerd in snijden & kort haar kleuren. Maar ik kan je ook helpen aan een  mooie volle of lange bos haar dmv Great Lenghts extensions! Maak eens een afspraak met mij om te zien wat ik kan!

haaridee_def_2960

Dian Lehmann - Allround Styliste

Hallo, mijn naam is Dian Lehmann en ik ben het zusje van..... Na jaren lang zeuren mocht ik eindelijk ook bij Haaridee komen werken. Eerst heb ik ervaring op gedaan in andere salons en nu blijf ik voor altijd bij Haaridee! Zusje Haaridee is het filiaal waar ik werk en dat doe ik met heel veel plezier. Samen met mijn collega's doen we er alles aan om van ons nieuwe filiaal ook een groot succes te maken! Ik vind het herenvak geweldig en hierin heb ik mij gespecialiseerd, strakke kapsels met mooie contourlijnen. Verder natuurlijk knippen, kleuren van lang haar is ook helemaal mijn ding!

Kom eens langs zou ik zeggen! Ik werk op dinsdag, woensdag donderdag, vrijdag en zaterdag bij Zusje Haaridee

haaridee_def_2927

Pouwel van den Berg - Topstylist

Hallo ik ben Pouwel en werk bij Zusje Haaridee. Ik ben in dit pand blijven plakken want hiervoor werkte ik 12jr bij Kapsalon Appie Postma. Toen de salon over werd genomen en zusje Haaridee is geworden mocht ik gelukkig blijven. Ik doe het werk al jaren met heel veel plezier. Ik neem de tijd voor mijn klanten, geef ze persoonlijke aandacht en nog belangrijker ze gaan met mooi haar de deur uit! Mijn specialisatie's zijn knippen, permanenten & fohnen.

Benieuwd geworden naar deze oude rot in het vak? Pouwel werkt op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag bij filiaal Zusje Haaridee.

haaridee_def_3075

Vera Lettinga - Allround Styliste

Mijn naam is Vera Lettinga en woon in Leeuwarden. Ik heb met succes mijn stage periode bij Haaridee afgesloten. Vanaf 1 april 2013 ben ik werkzaam als Allround kapster. Ik heb tijdens mijn stage al veel ervaring op gedaan en vind het super leuk nu "echt" aan de slag te kunnen gaan. Ik ga mij nog verder ontwikkelen door cursussen te volgen. Ik ben gespecialiseerd in het kleuren van lang haar, opsteken, stylen & make-up. Wil je mooi vol of langer haar dan kan je ook bij mij terecht voor extensions van Great Lenghts.

Maak snel eens een afspraak met mij om te zien hoe creatief ik ben!

Ik werk op dinsdag, woensdag en vrijdag bij Annelie Haaridee en op zaterdag bij zusje Haaridee

haaridee_def_3016

Larissa Plantinga - Allround Styliste

Hallo, ik ben Larissa Plantinga uit Leeuwarden. In 2010 ben ik bij haaridee begonnen als snuffel stagiaire, daarna ben ik gebleven. Mijn functie bij Haaridee is Hairstyliste 2. Mijn passie is kleuren van haar, dit doe ik met veel plezier en maak de mooiste kleuren. Ook knippen van Heren vind ik erg leuk! Ik werk 35 uur per week dus lijkt het leuk eens door mij geholpen te worden kom dan eens langs! Ik ben werkzaam op de locatie Annelie Haaridee op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

haaridee_def_3037

Brigitte Faber - Hairstyliste

Mijn naam is Brigitte Faber en woon in Leeuwarden. Sinds 2011 ben ik aan het werk bij Haaridee. Ik heb mijn opleiding kapper afgerond en nu werk ik een paar uur in de week als Hairstyliste bij haaridee. Mijn werkzaamheden zijn kleuren, kinderen & heren knippen, olaplex behandelingen, stylen van haar.

Wil je keer door mij geholpen worden? Ik werk bij filiaal Annelie Haaridee op maandag, dinsdag en zaterdag.

haaridee_def_3065

Karin van der Kamp - Topstylist

Hallo ik ben Karin van der Kamp en werk sinds september 2016 bij Haaridee. Ik leer elke dag weer meer sinds ik hier werk! Creatief kleuren is hier een specialiteit en vind ik erg leuk om te doen. Verder knip ik graag. Ik heb altijd een gezellig praatje met mijn klanten en zorg dat je weer goed voor de dag komt!

Plan eens gezellig een afspraak bij mij op dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag bij filiaal Annelie Haaridee.

haaridee_def_3126

Wendy ter Horst - Allround Styliste

Hoi ik ben Wendy! Ik werk sinds oktober 2016 bij Zusje Haaridee. Samen met mijn collega's zijn we druk bezig om deze salon tot een groot succes te maken. Kleuren, knippen ik vind het allemaal erg leuk. Maar het allerleukste vind ik creatief knippen en kleuren in kort haar en kleur tranformatie's.

Ik ga er eerst even 4 maanden tussen uit ivm zwangerschap verlof maar hoop jullie in Augustus 2017 eens bij mij op de stoel te zien!

Ik werk op woensdag, vrijdag en zaterdag bij Zusje Haaridee en op donderdag bij Annelie Haaridee

haaridee_def_3001

Ohannes Nasri - In opleiding

Hallo, Ik ben Ohannes en ik ben in opleiding. Mijn stage volg ik met veel plezier bij Haaridee. Ik ga bijna naar het 3e leerjaar en dan ga ik het laatste jaar werken & leren bij Haaridee. Alles aan het kappersvak vind ik leuk, ik ben zeer leergierig en een harde werker. Voor een lekkere wasmassage kan je bij mijn langs komen. Natuurlijk kan ik ook al best knippen alleen duurt het wat langer. Ik kan niet wachten om na mijn opleiding lekker creatief aan de slag te gaan!

 

@haaridee

Neem contact op

Oranje Nassaustraat 19
8933 BR Leeuwarden

Bel ons: (058) 213 52 56
mail haaridee

Online afspraak maken

Plan nu zelf online je afspraak in op een moment dat het jou uitkomt:

Maak online een afspraak

Copyright Haaridee Annelie - Alle rechte voorbehouden

scroll to top