Over Haaridee,

Haaridee & Zusje Haaridee zijn trendy, gezellige kapsalons waar sfeer en tevreden klanten op nummer 1 staan!

Bij ons staat de koffie, thee en warme chocolademelk altijd klaar kun je gratis parkeren en je afspraak online boeken via onze eigen Haaridee App!

We nemen ruim de tijd voor onze klanten, geven goed advies en werken met goed opgeleid personeel. We streven erna om altijd op de hoogte te zijn van de  nieuwste trends voor zowel de heren als de dames.

Wij houden van hip en modern haar maar ook voor traditionele of klassieke kapsels kun je bij ons terecht. Al onze kappers hebben andere specialisaties zodat wij iedereen goed en na tevredenheid kunnen helpen. Kleuren is 1 van de specialisaties van Haaridee wij redden ons met de moeilijkste kleuren.

Voor de kids hebben we een leuke kinderhoek, en we maken graag hippe kinderkapsels, jongens stoer en meisjes gaan met een leuke vlecht de deur uit, en mochten ze een kleurtje willen hebben wij die natuurlijk!. Dat maakt een bezoekje aan de kapper extra leuk!

Ben je nieuwsgierig naar ons werk? Volg ons op Facebook & Instagram! Wij zijn zeer actief op deze pagina’s en plaatsen regelmatig ons werk, en ontwikkelingen op haargebied!

Like onze pagina www.facebook.com/haaridee of www.facebook.com/zusjehaaridee

@haaridee

Neem contact op

Oranje Nassaustraat 19
8933 BR Leeuwarden

Bel ons: (058) 213 52 56
mail haaridee

Online afspraak maken

Plan nu zelf online je afspraak in op een moment dat het jou uitkomt:

Maak online een afspraak

Copyright Haaridee Annelie - Alle rechte voorbehouden

scroll to top